Ghost Merle Border Collie

Podgorica / Drac

200 €
Thumb1
Thumb2
Thumb3
Thumb4
Thumb5

Podaci oglasa

  • Šifra oglasa: 218244
  • Oglas prikazan: 129
  • Oglas objavljen: 08.04. u 10:21
  • Oglas ističe: 08.05. u 10:21

Podaci prodavca

Benisa

Mobilni telefon: 7205939976

  • Zlatni član 50+ objavljenih oglasa



To sam ja na fotografiji, da, tako sam ja onaj pahuljasti. Imam privremeno ime Teddy jer moja mama kaže da sam mazan kao medo. Moja mama je mislila da ću biti jedan od prvih koji će otići, ali ja sam još uvijek ovdje. Svi su došli vidjeti mene, mog brata i sestre, ali čini se da nisam dao pravu vibru. Moja mama kaže da je to zato što sam pomalo pavijan. Možda izgledam zdepasto i bucmasto, ali nisam debela. Mama me vagala i ja sam bila u sredini s bratom kao najteža. Ima glatku dlaku koja ne strši pa su ga odmah odabrali. Znam da izgledam pomalo otrcano, ali volim da me četkaju i ležim na leđima dok mi trljaju trbuščić, to je blaženstvo. Nadam se da ću naći vlasnika koji mi daje puno ljubavi i pažnje. Počinjem misliti da sam možda ružan. Na fotografijama sam pokušao izgledati slatko, je li uspjelo?

Svaki dan mi mama kaže da još nitko ne dolazi. Ja sam sada zadnji? Odaberi mene, stalno sam tražio i pokušavao biti duhovit, ali nije išlo. Mama mi kaže da se ne brineš tvoja vječna osoba te još nije vidjela pa čekam nadajući se da će me uskoro pronaći.

Evo malo o meni. Jedan sam iz legla od 6 njih. Pravi čistokrvni border collie s bijelim vrhom na repu.

Rukuju me redovito i navikao sam na svakodnevnu buku (usisavanje, perilica rublja itd.). Odgojena sam u kućnom okruženju gdje me se može vidjeti s mamom, koja je vrlo ljubazna i rado pozdravlja sve.

Prvo sam se cijepio i mikročipirao sam u petak 28. travnja. Mama mi je rekla da se ne brinem da neće boljeti, a ja sam bila tako hrabra i nisam plakala. Redovito sam bio defleaed i crvi, što mi se nije sviđalo i dao sam pravu borbu.

Moj tata je blue merle agility pas i osvojio je puno rozeta u agilityju i poslušnosti. Moja mama je bila ovčar dobrih radnih linija i upisana je u KC agility registar. Ponosan sam što su mi roditelji.

Mama mi kaže da sam samouvjeren i inteligentan i da bih bio izvrstan radni/agility pas te da bih bio idealan za aktivan život i obitelj.

Sada me se može vidjeti i toliko držim šape da će me moja zauvijek željeti, toliko se trudim da mi se sviđa.

Mama kaže da ću doći s paketom štenaca i osiguranjem od 4 tjedna i drago joj je što postavljate pitanja o meni. Zato, molim te, pogledaj još jednom, obećavam da ću biti dobar dječak.

Koristeći Oglasio.eu, pristajete na korišćenje kolačića. Više informacija

Razumijem